Business Application

Vi är övertygade om att det finns ett annorlunda sätt att implementera affärssystem – ett bättre sätt. Inom teamet Business Application skapar vi lösningar med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations som plattform.

Med våra konsulters verksamhetskompetens inom branscher som Retail, Supply Chain, Project Service Automation, likväl som inom ekonomiprocesser och de olika komponenterna inom Microsoft Azure, kan vi skapa företagssystem med långsiktigt värde tillsammans med våra kunder.

Det som är unikt med oss är våra konsulters förhållningssätt. Våra lösningar handlar inte bara om att genomföra IT-projekt, utan i första hand att utveckla människor och organisationer, och hjälpa dem att genomföra förändringar samt att förstå trender i branschen för att kunna maximera affärsvärdet med investeringen över tid. 

Vi inom Business Application inspirerar och leder människor till att skapa välmående och spänstiga företag, och vi gör det genom att hjälpa till att föra in, förvalta och vidareutveckla affärssystem hos våra kunder. Så att varje person har rätt information vid rätt tillfälle och därmed kan ta de bästa besluten. På det sättet bidrar vi till att både företaget och dess medarbetare kan nå sin fulla potential. Vi kallar det Business Wellness.

Men att göra det är svårt. Och det är inte bara svårt utan svårt på riktigt. Att byta ut ett affärssystem kan mycket väl liknas vid ett hjärtbyte. Precis lika stressande som det är för kroppen att ta emot ett nytt hjärta, är det för ett företags organisation att ta emot ett nytt affärssystem. Och då förstår du vilket sammansvetsat lag av yrkesskickliga, verksamhetskunniga konsulter det krävs för att leda våra uppdragsgivare genom en sådan förändringsresa.

På Accigo arbetar drygt 50 av Nordens absolut bästa och mest talangfulla konsulter inom Finance, Supply Chain Management, Manufacturing, Service och System Development. Om du tror att du har vad som krävs för att ansluta till vårt sköna och grymt ambitiösa gäng vill vi väldigt gärna träffa dig!

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

 • Frihet utan chefer

  Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

 • Spännande tekniska utmaningar

  Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

 • Stark gemenskap

  Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

 • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

  Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

 • Hållbarhetsplan

  Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

Jakobsbergsgatan 24
111 44 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor