Jobba med oss

Business Application

Connect

Vi är övertygade om att det finns ett annorlunda sätt att implementera affärssystem – ett bättre sätt. Inom teamet Business Application skapar vi lösningar med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations som plattform.

Med våra konsulters verksamhetskompetens inom branscher som Retail, Supply Chain, Project Service Automation, likväl som inom ekonomiprocesser och de olika komponenterna inom Microsoft Azure, kan vi skapa företagssystem med långsiktigt värde tillsammans med våra kunder.

Det som är unikt med oss är våra konsulters förhållningssätt. Våra lösningar handlar inte bara om att genomföra IT-projekt, utan i första hand att utveckla människor och organisationer, och hjälpa dem att genomföra förändringar samt att förstå trender i branschen för att kunna maximera affärsvärdet med investeringen över tid. 

Vi inom Business Application inspirerar och leder människor till att skapa välmående och spänstiga företag, och vi gör det genom att hjälpa till att föra in, förvalta och vidareutveckla affärssystem hos våra kunder. Så att varje person har rätt information vid rätt tillfälle och därmed kan ta de bästa besluten. På det sättet bidrar vi till att både företaget och dess medarbetare kan nå sin fulla potential. Vi kallar det Business Wellness.

Men att göra det är svårt. Och det är inte bara svårt utan svårt på riktigt. Att byta ut ett affärssystem kan mycket väl liknas vid ett hjärtbyte. Precis lika stressande som det är för kroppen att ta emot ett nytt hjärta, är det för ett företags organisation att ta emot ett nytt affärssystem. Och då förstår du vilket sammansvetsat lag av yrkesskickliga, verksamhetskunniga konsulter det krävs för att leda våra uppdragsgivare genom en sådan förändringsresa.

På Accigo arbetar drygt 50 av Nordens absolut bästa och mest talangfulla konsulter inom Finance, Supply Chain Management, Manufacturing, Service och System Development. Om du tror att du har vad som krävs för att ansluta till vårt sköna och grymt ambitiösa gäng så vill vi väldigt gärna träffa dig!

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor