Digital Lead

Leder människor och organisationer genom digitaliseringen med människan i centrum och tekniken som möjliggörare.

Digital Lead är experter på att leda människor i digitala förändringar

Vi leder människor och organisationer genom digitaliseringen med människan i centrum och tekniken som möjliggörare. Vårt fokus är att skapa värde för individen för att få effekt i organisationen. Vår kombinerade kunskap inom förändringsledning och ledarskap samt djupa tekniska kunskap är vår styrka.

Vi sitter i framsätet och visar vägen genom digitaliseringsresan tillsammans med våra kunder. Vi utövar ledarskap inom olika områden såsom projekt, test, krav och förändring. Vi har också paketerade erbjudanden inom just ledarskap och digitalisering. Både hur vi kan öka användningen och få ut mest värde från vitala teknikplattformar, och även hur vi kan arbeta mer effektivt genom att ta hjälp av robotar i manuella och tidskrävande processer.

Tillsammans maximerar vi värdet av våra kunders digitala investeringar

Den digitala transformationen förändrar och utmanar alla branscher och det finns ett stort behov hos många företag att få hjälp och stöd med sin digitalisering. Många företag sitter med gamla system och behöver hjälp att förstå vilka affärsmöjligheter som den nya digitala tekniken kan ge.

Som medarbetare i vårt team får du möjligheten att vara med och hjälpa och stötta företag som genomgår eller behöver genomföra en digital förändring. Genom att vi agerar brygga mellan verksamhet och teknik skapar vi digitala verksamheter och maximerar värdet för våra kunders digitala investeringar.

Vi växer och söker fler personer som brinner för ledarskap, digitalisering och vill vara med på vår resa. Hos oss finns fantastiska möjligheter till spännande uppdrag, bred kompetensutveckling och att ha roligt på jobbet, varje dag i veckan!

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

 • Frihet utan chefer

  Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

 • Spännande tekniska utmaningar

  Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

 • Stark gemenskap

  Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

 • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

  Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

 • Hållbarhetsplan

  Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

Jakobsbergsgatan 24
111 44 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor