facebook tracking
Jobba med oss!

Digital Lead

Connect

Vi brinner för att hjälpa
företag och organisationer i deras digitaliseringsresaVi på Digital Lead är ett team som brinner för att hjälpa företag och organisationer i deras digitaliseringsresa genom digitalt ledarskap. Teamet består av seniora projektledare, programledare, kravledare och testledare. Vårt fokus ligger på effektdriven förändringsledning i alla typer av IT- och verksamhetsprojekt.

Vi agerar brygga mellan
IT och verksamhet

Den digitala transformationen förändrar och utmanar alla branscher och det finns ett stort behov hos många företag att få hjälp och stöd med sin digitalisering. Många företag sitter fast i gamla system och behöver hjälp att förstå vilka nya affärsmöjligheter som den nya digitala tekniken kan ge.

Som medarbetare i vårt team får du möjligheten att vara med och hjälpa och stötta företag som genomgår eller behöver genomföra en digitaliseringsresa. Genom att vi agerar brygga mellan verksamhet och IT skapar vi digitala verksamheter och maximerar värdet för våra kunders digitala IT- och verksamhetsinvesteringar. Vi arbetar med att skapa trygghet och ledarskap på resan genom den digitala transformationen.


Vi växer och söker fler personer som brinner för ledarskap, digitalisering och vill vara med på vår resa. Hos oss finns fantastiska möjligheter till spännande uppdrag, bred kompetensutveckling och att ha roligt på jobbet, varje dag i veckan!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Anders Persson
  • Anna Eriksson
  • Anna Ryding
  • Axel Johansson
  • Benny Heinby
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor