Jobba med oss

Digital Lead

Connect

Digital Lead är experter på att leda människor i digitala förändringar


Vi leder människor och organisationer genom digitaliseringen med människan i centrum och tekniken som möjliggörare. Vårt fokus är att skapa värde för individen för att få effekt i organisationen. Vår kombinerade kunskap inom förändringsledning och ledarskap samt djupa tekniska kunskap är vår styrka.

Vi sitter i framsätet och visar vägen genom digitaliseringsresan tillsammans med våra kunder. Vi utövar ledarskap inom olika områden såsom projekt, test, krav och förändring. Vi har också paketerade erbjudanden inom just ledarskap och digitalisering. Både hur vi kan öka användningen och få ut mest värde från vitala teknikplattformar, och även hur vi kan arbeta mer effektivt genom att ta hjälp av robotar i manuella och tidskrävande processer.

Tillsammans maximerar vi värdet av våra kunders digitala investeringar


Den digitala transformationen förändrar och utmanar alla branscher och det finns ett stort behov hos många företag att få hjälp och stöd med sin digitalisering. Många företag sitter med gamla system och behöver hjälp att förstå vilka affärsmöjligheter som den nya digitala tekniken kan ge.

Som medarbetare i vårt team får du möjligheten att vara med och hjälpa och stötta företag som genomgår eller behöver genomföra en digital förändring. Genom att vi agerar brygga mellan verksamhet och teknik skapar vi digitala verksamheter och maximerar värdet för våra kunders digitala investeringar.

Vi växer och söker fler personer som brinner för ledarskap, digitalisering och vill vara med på vår resa. Hos oss finns fantastiska möjligheter till spännande uppdrag, bred kompetensutveckling och att ha roligt på jobbet, varje dag i veckan!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor