Jobba med oss

CRM

Connect

CRM och Marketing Automation är begrepp som normalt väcker olika associationer. Säljstöd tänker någon, relationshantering tänker en annan, en tredje tänker digital marknadsföring eller ärendehantering. Vi tror att grunden i CRM består av ett förhållningssätt, en vilja och strävan att på riktigt bygga lojalitet för att skapa ett långsiktigt värde från dina relationer.

Relationer och lojalitet byggs i flera dimensioner och för att lyckas krävs att alla medarbetare ser sig själva som ambassadörer. För oss innebär CRM att realisera den resan för våra kunder. Varje företag har sin logik, sin affär, sina strukturer och sina medarbetare. Vi i CRM-teamet brinner för att få varje medarbetare hos våra kunder att bli lite bättre på sina kunder – varje dag.

Vårt team består av engagerade konsulter som dagligen arbetar i roller som lösningsarkitekt, systemutvecklare, applikationskonsult och projektledare.  Inom teamet finns erfarenheter från flera branscher och alltifrån små lösningar med ett fåtal användare till stora komplexa lösningar med hundratals användare. Vi ser alltid till att kombinera vår tekniska expertis med en hög grad av verksamhetsförståelse och förändringsledning, för att lyckas behöver vi sätta användarens vardag i fokus. Det är just den kombinationen som skapar förutsättningar för att våra kunder ska kunna skapa maximalt värde av sin CRM-investering.

Brinner du för CRM och att utveckla dina kunders affär? Vill du vara en del av marknadens vassaste specialister inom Microsofts Dynamics 365 Customer Engagement-plattform? I så fall vill vi träffa dig!

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor