CRM

Marknadens vassaste specialister inom Microsofts Dynamics 365 Customer Engagement-plattform

CRM och Marketing Automation är begrepp som normalt väcker olika associationer. Säljstöd tänker någon, relationshantering tänker en annan, en tredje tänker digital marknadsföring eller ärendehantering. Vi tror att grunden i CRM består av ett förhållningssätt, en vilja och strävan att på riktigt bygga lojalitet för att skapa ett långsiktigt värde från dina relationer.

Relationer och lojalitet byggs i flera dimensioner och för att lyckas krävs att alla medarbetare ser sig själva som ambassadörer. För oss innebär CRM att realisera den resan för våra kunder. Varje företag har sin logik, sin affär, sina strukturer och sina medarbetare. Vi i CRM-teamet brinner för att få varje medarbetare hos våra kunder att bli lite bättre på sina kunder – varje dag.

Vårt team består av engagerade konsulter som dagligen arbetar i roller som lösningsarkitekt, systemutvecklare, applikationskonsult och projektledare.  Inom teamet finns erfarenheter från flera branscher och alltifrån små lösningar med ett fåtal användare till stora komplexa lösningar med hundratals användare. Vi ser alltid till att kombinera vår tekniska expertis med en hög grad av verksamhetsförståelse och förändringsledning, för att lyckas behöver vi sätta användarens vardag i fokus. Det är just den kombinationen som skapar förutsättningar för att våra kunder ska kunna skapa maximalt värde av sin CRM-investering.

Brinner du för CRM och att utveckla dina kunders affär? Vill du vara en del av marknadens vassaste specialister inom Microsofts Dynamics 365 Customer Engagement-plattform? I så fall vill vi träffa dig!

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

 • Frihet utan chefer

  Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

 • Spännande tekniska utmaningar

  Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

 • Stark gemenskap

  Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

 • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

  Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

 • Hållbarhetsplan

  Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor