facebook tracking
Jobba med oss!

CRM

Connect


CRM väcker olika associationer för olika människor. Säljstöd tänker kanske någon, relationshantering säger en annan, en tredje säger marknadsföring eller ärendehantering – de flesta tänker datorsystem. På Accigo tänker vi på alla de sakerna. För oss handlar CRM om ett förhållningssätt, en vilja och strävan efter att på riktigt bygga relationer med sina kunder.

Relationer byggs i flera dimensioner och för att lyckas krävs att alla medarbetare ser sig själva lite som säljare. För oss innebär CRM att realisera den resan för våra kunder. Varje företag har sin logik, sin affär, sina strukturer och sina medarbetare. Vi i CRM-teamet brinner för att få varje medarbetare hos våra kunder att bli lite bättre på sina kunder – varje dag.

CRM-teamet består av 17 glada och engagerade människor som på riktigt bryr sig om varandra och det vi gör om dagarna. Vi har alla lite olika intressen, vissa tycker om att leda projekt, andra tycker om att utbilda, vissa vill utveckla. Men vi har alla ett brinnande intresse för CRM och göra våra kunder än mer framgångsrika. Vi på är riktigt bra på det vi gör och har samtidigt väldigt roligt tillsammans när vi gör det! Att få lov att skratta på jobbet varje dag ser vi som en rättighet man ska utnyttja fullt ut!

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor