Fremgang uten sjefer

Vi har valgt å ikke ha noen sjefer eller tradisjonelle hierarkier, men jobber med noe vi har kalt for Kollektivt lederskap.  Det betyr at vi legger ansvaret og mulighetene hos oss selv. Ambisjonen til hvert enkelt individ er det som skaper felles fremdrift og utvikling.

Våre konsulenter har spisskompetanse og lang erfaring med forretningssystemer, digitalisering og prosessrådgivning.

Når du begynner hos Accigo møter du et miljø med energi og profesjonalisme. Her treffer du glade, innovative og omtenksomme kollegaer som gjerne stopper opp ved kaffemaskinen for å ta en prat og utvikle sitt personlige nettverk. Vi har funnet den magiske miksen av glede, energi og entreprenørskap som mange søker, men få finner.

Accigos kontor ligger sentralt i Bjørvika i Oslo. I Norge vokser vi raskt og vi jobber tett samarbeide med våre Nordiske kollegaer. Vi har vekst ambisjoner og legger vekt på energi, dynamikk og erfaring, i tillegg til det rekrutterer også nyutdannede som har ambisjoner om en fremtidig konsulentkarriere.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

 • Frihet utan chefer

  Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

 • Spännande tekniska utmaningar

  Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

 • Stark gemenskap

  Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

 • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

  Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

 • Hållbarhetsplan

  Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor