facebook tracking
Jobba med oss!

Konsultprogrammet

Connect
Nyexaminerad? Ansökan är nu öppen för dig som vill börja konsultprogrammet med start våren 2019! Sista ansökningsdag är 7 oktober.

Accigos traineecertifierade konsultprogram har som mål att utveckla talangfulla nyexaminerade studenter till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som vill kickstarta din konsultkarriär, gillar utmaningar och är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande akademisk utbildning.

Läs mer om konsultprogrammet.

 

Ta chansen att lära känna Accigo! 

Måndagen den 1 oktober bjuder vi in till en inspirerande kväll där där du får veta mer om oss som företag och vad vi kan erbjuda dig som nyexaminerad. Anmäl dig här!

 

Ansök till konsultprogrammet! 


Skicka in din ansökan via länken Ansökan till Accigos konsultprogram VT19 (ej genom att klicka på connect) 

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor