Accigos konsultprogram

Redo att kickstarta din karriär på Accigo?

Konsultprogrammet

Accigos traineecertifierade konsultprogram har som mål att utveckla talangfulla nyexaminerade studenter till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som vill kickstarta din konsultkarriär, har ett stort intresse för IT och är nyutexaminerad med utbildning på högskolenivå. Din utbildning kan exempelvis vara civilingenjör, utvecklare, civilekonom, systemvetare eller annan motsvarande utbildning från yrkeshögskola eller universitet.

Konsultprogrammet ger dig möjlighet att prova på många spännande projekt inom olika branscher. Vi arbetar med ett stort fokus på självledarskap, personlig utveckling och är måna om en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Genom en unik hållbarhetsplan, ambitionskarta och coachning, samt kundprojekt tidigt i konsultkarriären utvecklas våra medarbetare till marknadens bästa konsulter.

 

Ansökan till konsultprogrammet är stängd för denna termin men öppnar igen till hösten!

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

  • Frihet utan chefer

    Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

  • Spännande tekniska utmaningar

    Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

  • Stark gemenskap

    Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

  • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

    Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

  • Hållbarhetsplan

    Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor