facebook tracking
Jobba med oss!

Konsultprogrammet

Connect
Nyexaminerad? Ansökan till konsultprogrammet med start VT19 öppnar i slutet av augusti.

Konsultprogrammet


Accigos traineecertifierade konsultprogram har som mål att utveckla talangfulla nyexaminerade studenter till marknadens bästa konsulter inom företagssystem. För att de juniorkonsulter som får börja hos oss ska utvecklas till det, skapas individuella utvecklingsplaner som sträcker sig från första arbetsdagen till och med tredje och sista året på Konsultprogrammet. Under dessa tre år får våra konsulter dessutom testa på varierande roller inom olika kunduppdrag, vilket skapar en bra grund att stå inför den fortsatta yrkesverksamma karriären.

 

Gillar du att ta egna initiativ och styra din egen utveckling?

Vi söker dig som vill kickstarta din konsultkarriär, gillar utmaningar och är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande akademisk utbildning. På Accigo kan du utvecklas inom roller som affärsrådgivare, applikationskonsult, systemutvecklare, lösningsarkitekt eller projektledare. I och med att vi har utmanande kunduppdrag tillsammans med kunder som förutsätter att vi alltid levererar med hög kvalitet, ställs det höga krav på våra konsulter. 

Vi är ett värderingsstyrt bolag vars värdegrund baseras på Entreprenörsanda, Professionalism och Balans. Dessa begrepp ligger till grund för vår företagskultur, och vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss. 

Du kan läsa mer om vår värdegrund här.

 

Dina första veckor inleds genom vårt introduktionsprogram!

De sex första veckorna inleds med ett intensivt introduktionsprogram, där du introduceras till vår företagskultur och värdegrund, samt får utbildning och träning i dina framtida roller som konsult.

Du går också en utbildning i affärssystemet Microsoft Dynamics 365 for Operations, får lösa ett omfattande internt case och arbetar tillsammans med övriga juniorkollegor i ett större projekt. Sist, men absolut inte minst, lär du känna massor med nya människor, knyter värdefulla kontakter inför framtiden och har fantastiskt händelserika och roliga veckor tillsammans.


Efter introduktionsprogrammet väntar spännande uppdrag där du tidigt får ta ansvar

Efter introduktionsprogrammet är avslutat är det dags för ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor kommer att bidra till våra kunders framgångar. Du kommer tidigt få ta stort ansvar för kundprojekt samtidigt som dina erfarna kollegor finns till hands för coachning, stöttning och kvalitetssäkring. Läs mer i broschyren om Accigos Konsultprogram.

 

Ansökan

Vi har nu stängt ansökan till konstultprogrammet med start HT18. 

Ansökan till VT19 öppnar i slutet av augusti. 

Vi har ett gemensamt konsultprogram med möjlighet att utgå ifrån två orter, Stockholm samt Oslo. Konsultprogrammet har startdatum under vår och höst.

(OBS! Du ansöker inte till programmet genom "Connect" längst på upp sidan.

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor