Digital Architecture

Experter inom Microsofts teknikplattformar

Välkommen till Infragänget på Accigo!

Vi brinner för teknik och arkitektur baserat på Microsofts plattform i syfte att stödja och utveckla våra kunders förändringsresa mot en digital och uppdaterat IT-miljö. Vi värdesätter djup och bred teknisk kompetens, men framförallt så värdesätter vi personlighet och teamkänsla. Vi vill ha roligt på jobbet tillsammans! Vi strävar alltid efter att ligga i teknisk framkant för att testa och lära nytt. Just nu jobbar vi till exempel mycket med att migrera och skapa hybridlösningar för våra kunder till Azure, samt olika lösningar inom Office 365, Dynamics 365 och Microsoft SQL server. Utöver arkitektur och proaktiva förvaltningsåtaganden arbetar vi mycket med reviews och rådgivning för att skapa stabila, säkra och användarvänliga lösningar för olika kunder.

Brinner du för tekniken och vill jobba i ett härligt team med många olika uppdrag så hör av dig till oss!

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

 • Frihet utan chefer

  Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

 • Spännande tekniska utmaningar

  Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

 • Stark gemenskap

  Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

 • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

  Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

 • Hållbarhetsplan

  Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

Jakobsbergsgatan 24
111 44 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor