Det bästa med att jobba på Accigo och i teamet "Web and Productivity", är att alla är så otroligt kompetenta, hjärtliga och fina människor. Behöver man hjälp, så släpper kollegorna allt för att hjälpa en. Sammanhållningen i vårt team är fantastisk! Det är just därför vi lyckas med våra leveranser. Vi har olika kunskapsområden och kan därför leverera en bra helhet till kunden.

Min främsta roll i Web and Productivity är att vara projektledare och applikationskonsult/produktivitetscoach. När mitt team skräddarsytt en plattform baserad på SharePoint/Office 365, så är min roll att finnas hos kunden. Till exempel så håller jag utbildningar i hur plattformen ska användas och vad man bör tänka på. Visar vilka funktioner som finns och stöttar medarbetarna. Det är lite som att agera support. Samtidigt som man leder projektet. Allt för att implementeringen ska bli så lyckad som möjligt och för att kunden ska känna sig trygg med sitt nya system. 

I vårt team är det högt i tak, ingen säger nej om du har en idé du vill genomföra, utan vi stöttar dig! Vi lägger mycket ansvar på individen.

Det som styr oss alla i grunden är att vi delar vår ambition och värdegrund!

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor