Elin Yamada

Elin Yamada

Talent acquisition @Accigo – Coworker life

Är du nyfiken på Accigo och hur det är att arbeta utan chefer? Jag träffar dig gärna och berättar mer om oss över en (numera digital i dessa Corona-tider) kopp kaffe.

Min resa på Accigo började efter sommaren 2019 då jag började i rollen som Talent Acquisition specialist. Jag är som person mycket relationsorienterad och tycker geniunt om att hjälpa andra människor och att nätverka, vilket har varit mitt fokus i mina tidigare roller inom HR, employer branding och rekrytering. Utöver detta har jag alltid sneglat åt tekniken och vill följa den utveckling som sker globalt inom digitaliserng. Jag valde därför att fokusera på rekrytering åt större bolag inom konsumentteknik, men även till mindre tech-startups. På Accigo är jag idag ansvarig för att driva och utveckla hela Talent acquisition-funktionen, där en del av mitt arbete bygger på att effektivisera och kvalitetssäkra våra interna processer för att ge alla jobbsökande en bra upplevelse och lika behandling. Jag arbetar även aktivt med Employer branding genom olika kanaler, för att sprida den fantastiska kultur och de värderingar Accigo bygger på. 

Som person brinner jag för mångfalds- och jämställdhetsarbete, älskar att resa - särskilt i Japan där jag bott i 5 år, och dricker alldeles för stora mängder kaffe. Min fritid spenderar jag gärna på gymmet, på Netflix och tillsammans med min familj.

Hör gärna av dig direkt till mig om du är intresserad av livet på Accigo och kom förbi på en fika!

0736229106

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor