Martin Holmgren

Martin Holmgren

Customer Team Leader – CRM

I nästan femton år har jag fått jobba med CRM på alla möjliga sätt. Det började med utveckling, fortsatte med projektlederi, vidare till verksamhetskonsultation, för att sedan ibland återvända till utvecklingen. Oavsett vilken roll jag haft i CRM-projekt, har jag alltid fått lära känna en massa nya människor, med olika bakgrund och historier, i alla möjliga roller och branscher. Och så får jag chansen att göra deras vardag lite roligare och lite bättre - varje dag.

CRM handlar om mötet mellan kund och leverantör. Det är möten som sker konstant, överallt och vi är just nu mitt uppe i en grundläggande förändring i hur det här mötet går till. Privatliv och arbetsliv flyter ihop mer och mer, samtidigt som den digitala sociala verkligheten allt mer blir den primära. Det är vår uppgift att förstå samspelet, att koppla det till våra kunders verklighet, att ta fram lösningar så att våra kunder kan bli bättre på sina kunder. Att få ge sig på det här tillsammans med några av de skarpaste, gladaste och varmaste männskorna jag känner är det som gör Accigo så fantastiskt!

När jag fick möjligheten att börja på Accigo gjorde jag det uteslutande på grund av den kultur och miljö som målades upp. Idag är det med glädje och ödmjukhet jag försöker förvalta den möjlighet jag en gång fick. Varje dag går jag till jobbet med en förvissning om att jag inte kan förutspå dagen. Att jag kommer ställas inför minst en utmaning, ett gäng möjligheter, otroligt många skratt och det tillsammans med några av mina närmaste vänner!

070 - 169 40 82

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor