facebook tracking

Accigos konsultprogram

Vill du bli en av marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling?

Accigos traineecertifierade konsultprogram har som mål att utveckla talangfulla nyexaminerade studenter till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som vill kickstarta din konsultkarriär, gillar utmaningar och är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande akademisk utbildning.

Vill du låta dina ambitioner styra din utveckling?

Vi vill ge dig förutsättningar att utvecklas som konsult och människa utifrån dina egna ambitioner. Samtidigt vill vi att du utvecklar oss som företag och arbetsplats; vi kallar det Växthus för människor – både för dig och oss. 

På Accigo har vi inte traditionella hierarkier och chefer. Vi är en nätverksorganisation som är värderingsstyrd. Istället för att några få chefer eller ägare fattar beslut åt många, fattar vi medarbetare beslut åt oss själva.

Läs mer om våra värderingar & företagskultur

Konsultprogrammet ger dig möjlighet att prova på många spännande projekt inom olika branscher

För att de konsulter som får börja hos oss ska utvecklas till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling, skapas individuella utvecklingsplaner som sträcker sig från första arbetsdagen till och med tredje och sista året på Konsultprogrammet. 

Under dessa tre år får våra konsulter prova på varierande roller inom olika kunduppdrag, vilket skapar en bra grund för den fortsatta yrkesverksamma karriären.

På Accigo kan du utvecklas inom roller som affärsrådgivare, applikationskonsult, systemutvecklare, lösningsarkitekt eller projektledare. 

Läs mer om konsultprogrammet

Vill du kickstarta din konsultkarriär?

Konsultprogrammet har startdatum under våren och hösten.


Ansökan till konsultprogrammet med start hösten 2019 är nu stängd. Ansökan till våren 2020 öppnar i september. ansökningsprocess.png

Om du har några frågor eller vill ta en kaffe på vårt kontor är du välkommen att kontakta oss på jobb@accigo.se

 

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor