facebook tracking

Accigo är för mig en plattform där jag, utifrån min ambition, får utöva mitt intresse för verksamhetsutveckling genom affärssystem, där jag får kombinera applikationskunskaper med process- och förändringsledning.

Ovanstående intressen grundar sig i en nyfikenhet i vad som driver och därmed utvecklar människor, vilket för mig är grunden i att utveckla en hållbar organisation. Lika viktigt är för mig en brant och ambitionsstyrd personlig utveckling, vilket jag känner att frånvaron av statiska hierarkier på Accigo faciliterar. För mig möjliggör detta stort ansvarstagande och utveckling av de områden jag är intresserad av, vilket tillsammans med drivna, hjälpsamma och nyfikna kollegor är något som får mig att känna mig hemma på Accigo.

Vid sidan av kunduppdrag så engagerar jag mig i Accigos varumärkesutveckling, juniorrekrytering, studentmarkandsföring och jag är dessutom spelande coach i Business Wellness Groups fotbollslag som gör succé år efter år både på och utanför plan.

Om du har några som helst frågor får du mer än gärna mejla mig så kan vi ta en kopp och diskutera allt ifrån företagskultur till framtidens teknologier!

tommy.hogstrom@accigo.se

0765174911

Mina blogginlägg

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor