facebook tracking

Vad är konsultprogrammet?

Under tre år får du som konsult prova på varierande roller inom olika kunduppdrag vilket skapar en bra grund för en framgångsrik karriär

Dina första veckor inleds genom vårt introduktionsprogram!

Konsultprogrammet startar med ett intensivt introduktionsprogram. Under dessa sex veckor introduceras du till vår företagskultur och skapar förståelse för hur vi arbetar efter våra värdeord: entreprenörsanda, professionalism och balans. Du får även utbildning och träning i dina framtida roller som konsult samt en bra inblick i konsultyrket.

Under introduktionsprogrammet får du bland annat utbildning i affärssystemet Microsoft Dynamics 365, praktisk användning av verktyg och modeller som används i konsultyrket, lösa ett omfattande internt case och arbeta tillsammans med dina nya kollegor från Accigo och vår företagsgrupp Business Wellness Group i ett större skarpt projekt.

Sist, men absolut inte minst, lär du känna massor med nya människor, knyter värdefulla kontakter inför framtiden och har fantastiskt händelserika och roliga veckor tillsammans.

Efter introduktionsprogrammet väntar spännande uppdrag där du tidigt får ta ansvar

Efter att introduktionsprogrammet är avslutat är det dags för ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor kommer att bidra till våra kunders framgångar. Du kommer tidigt få ta stort ansvar för kundprojekt samtidigt som dina erfarna kollegor finns till hands för coachning, stöttning och kvalitetssäkring. 

Under tre år bygger du en stark grund för en framgångsrik konsultkarriär

Under dina första tre år följer du en utvecklingsplan som är utformad för att du så snabbt som möjligt ska bli en av marknadens mest framgångsrika konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling. 

Konsultprogrammet är uppbyggt kring tre P:n som representerar de olika områden som du kontinuerligt kommer att arbeta med och utveckla.

3ptext.png

Vad säger våra kollegor om konsultprogrammet?

Vi jobbar som ett team och varje teammedlem är precis lika viktig

My Borggren Business Application

Jag hade inte kunnat hoppas på en bättre start på arbetslivet!

Jacob Ahlmann Business Application
Lär känna några av oss som går konsultprogrammet
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor