Möt några av oss!

Nyfiken på hur det är att jobba på Accigo? Lär känna några av oss och varför vi valt just Accigo.

 • Jag arbetar i CRM teamet där jag hjälper våra kunder att effektivisera sina verksamhetsprocesser i det som rör kunder och andra relationer. Vårt CRM team har även en inriktning mot insamlingsorganisationer vilket gör att jag får möjlighet att hjälpa dem som hjälper andra. Att arbeta mot en bransch man känner sig engagerad för är något som jag uppskattar mycket och som gör arbetet roligare. En viktig del i min roll som applikationskonsult är att förstå verksamhetens processer så att vi har rätt förutsättningar för att hjälpa kunden i det förbättringsarbete vi gör tillsammans. Det jag tycker är roligast i mitt arbete är att jag får arbeta nära användarna.

  Sofia Sjösten

  CRM

 • Det som får mig att trivas och må bra på Accigo är den varma företagskulturen, alla fantastiska kollegor och möjligheten till att kunna utvecklas. Något som karaktäriserar den varma företagskulturen är att jag alltid känner mig välkommen oavsett sammanhang och att vi alltid hjälps åt. Förutom kunduppdrag engagerar jag mig även i interna initiativ, vilket är ett roligt och bra sätt att lära känna kollegorna. Tillsammans gör vi allt från att spela fotbollsmatcher på tidiga fredagsmornar till att arrangera innovativa och roliga konferenser (bilden är tagen från vår konferens i Narvik 2019).

  Lisa Johansson

  Digital Lead

 • Mitt Varför handlar nog till viss del om att skapa något, men framförallt att göra något bra för någon annan. Det kan vara enkla saker, men att göra livet, eller vardagen, lite bättre, lite enklare, lite roligare är det som gör mina dagar. Att få vara på ett bolag som är byggt på en kultur av jag-vill-anda, professionalism och höga ambitioner – tillsammans med galet härliga och drivna människor är det som får mig att gå till jobbet om dagarna.

  Martin Holmgren

  CRM

 • Det som driver mig är att skapa värde för våra kunder tillsammans med mina kollegor. Gärna med den senaste tekniken för att hela tiden utvecklas och att vi tillsammans med våra kunder ligger i framkant.

  Robin Storgren

  CRM

 • Det som driver mig att gå till jobbet varje dag är möjligheten och ynnesten att få arbeta med den senaste tekniken inom digitalisering, och genom den skapa värde för människor och verksamheter jag tycker om, tillsammans med kollegor och vänner som jag tycker om möjligt ännu mer om.

  Johan Jansson Lack

  Digital architecture

 • På Accigo jobbar vi mycket med personlig hållbarhet vilket är ett område jag tycker är jättespännande. Man kan göra så stor skillnad med så små medel! Här ligger Accigo helt klart ”före” med att medarbetare att ta vara på vår personliga hållbarhet för att både klara av att leverera med höga resultat kontinuerligt i de intensiva projekt vi ofta jobbar i, men också vara gladare och mer lustfyllda på jobb och privat. Jag har lärt mig kalibrera dessa verktyg för att fungera genom hektiska perioder, ovisshet (så som i corona-pandemier) men också för att känna ett starkt engagemang genomgående. Detta är ju såklart en win-win med tanke på vilken skillnad det gjort för mig som individ och hur stor effekt det har på Accigo som bolag.

  Tove Sandberg

  Supply & Retail Excellence

 • Jag har alltid haft ett stort intresse för människor och en vilja att förstå varför vi tänker och agerar olika. Det jag tycker är mest spännande i mitt arbete är just mötet mellan människa och teknik och hur vi kan få dessa att samspela. När vi förstår verksamheten och de människor som jobbar där kan vi leverera en lösning som inte bara fungerar, utan som gör verklig skillnad och som dessutom håller på sikt. Detta förhållningssätt är något som skiljer Accigo från många andra konsultbolag och är varför jag känner en stolthet över det vi levererar tillsammans varje dag. Det är varför jag sökte till Accigo, men det är bara en av många anledningar till att jag väljer att stanna.

  My Borggren

  Supply & Retail Excellence

 • Människor runt omkring mig brinner verkligen för vad det gör, och det är så otroligt inspirerande. Det är dessutom väldigt prestigelöst, vilket är perfekt för mig. Inga hierarkier, personligt ansvar och en tro på sin medarbetare, gör att alla får möjlighet att nå sin fulla potential. And I love it!

  Måns Rantzer

  Digital architecture

 • I min roll som applikationskonsult får jag operera i gränslandet mellan verksamheten och IT. Jag trivs som allra bäst när jag får jobba tillsammans med kunden för att hitta lösningar som effektiviserar deras processer. Som applikationskonsult inom Microsofts affärssystem (AX/Dynamics 365) med fokus på logistikflöden bidrar jag till att digitalisera och effektivisera allt från lagerprocesser till inköps- och försäljningsflöden hos våra kunder. Jag brinner för digitalisering och är övertygad om att digitaliseringen skapar utrymme för oss alla att jobba med både roligare och mer värdeskapande arbetsuppgifter.

  Oskar Alm

  Finance Excellence

 • Det som gör att jag trivs på Accigo är till stor den härliga stämningen vi har. Varje dag möts jag av leenden från mina kollegor och det har inte gått en dag då jag inte har skrattat. En viktig del i min roll som konsult, och som en del av Accigo, är att ständigt utveckla min kompetens. Jag upplever att jag får bra stöd från Accigo i det. Den stöttande kulturen vi har gör att jag vågar utmana mig själv, speciellt när det känns läskigt. Jag har fått ta min an olika roller i kunduppdrag och internt, jobba inom flera branscher, delta på intressanta konferenser och kurser som handlar om alltifrån den senaste tekniken till ledarskap. Det är en härlig känsla att själv får möjlighet att välja vilken inriktning jag vill utvecklas.

  Rebecka Nyström

  Develop Excellence

 • Om någon månad har jag varit på Accigo i 1,5 år, och nog har det allt varit en spännande tid. Jag tror det som i grunden driver mig som person att gå till jobbet är att känslan av att min kompetens hela tiden utvecklas. Men minst lika viktigt för mig är att få gå till en inkluderande arbetsplats med härliga kollegor, vilket jag verkligen kan skriva under på att Accigo är.

  Philip Birkås

  Data-driven transformation

 • Att arbeta i spännande kundprojekt innebär ständigt nya utmaningar. Men med Accigos samlade kompetens i ryggen känns det tryggt. Mina fantastiska kollegor får mig att utvecklas i min roll som systemutvecklare inom Dynamics 365 for Finance and Operations.

  Agneta Östlund

  Develop Excellence

 • En fördel som jag uppskattar med Accigo är att vi inte har några chefer. Det gör att man själv får vara med att ta beslut samtidigt som besluten kan tas snabbare och ej behöver involvera ett visst antal chefer. Jag uppskattar frihet under ansvar där det inte behövs ett antal chefer som dagligen kontrollerar allt alla utan att man själv kan göra en bra leverans ändå.

  Mattias Bouvin

  Finance Excellence

Jobbar du redan på Accigo?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@accigo.se