Web & Productivity

Web & Productivity är ett växande team med cirka 20 medarbetare med fokus på webbutveckling och produktivitetsinriktade lösningar, som exempelvis dokumenthanteringslösningar och intranät. Vi sätter ganska lösa ramar för oss själva och tar oss gärna an utmaningar som vi aldrig gjort tidigare.

Vi har en stor andel utvecklare i teamet men vi sätter också stor prioritet på aktiviteter som handlar om att hjälpa kunden ta lösningen i bruk samt att hjälpa kunden bli långsiktigt framgångsrik med vår lösning. Detta är områden som kräver mer kompetens inom förändringsledning, ledarskap och kommunikation än inom programmering och vi ser att denna kompetens kommer extra bra till pass i uppdrag baserade på Office 365 eller SharePoint.

Vi jobbar allra helst agilt och i nära samarbete med våra kunders organisation även om det är vanligt att utvecklingsarbetet sker inhouse.

Vi är ett gäng som vuxit snabbt under fyra år och sätter stort fokus på laganda och glädje i arbetet. Att det ska vara kul att jobba hos oss är vårt mission. Det innebär dock inte att det är flamsigt utan snarare att det är utmanande och att det är rejält högt i tak. Det är egentligen bara din egen ambition och lust som sätter gränsen för hur mycket du kan utvecklas.

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

 • Frihet utan chefer

  Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

 • Spännande tekniska utmaningar

  Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

 • Stark gemenskap

  Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

 • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

  Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

 • Hållbarhetsplan

  Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

Jakobsbergsgatan 24
111 44 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor