facebook tracking
Jobba Med Oss!

Web & Productivity

Connect
Samarbetsplattformar med expertkompetens inom O365/SharePoint och webbutvecklingWeb & Productivity är ett växande team med ca 20 medarbetare med fokus på webbutveckling och produktivitetsinriktade lösningar, t.ex. dokumenthanteringslösningar, intranät etc. Vi sätter ganska lösa ramar för oss själva och tar oss gärna an utmaningar som vi aldrig gjort tidigare.

Vi har en stor andel utvecklare i teamet men vi sätter också stor prioritet på aktiviteter som handlar om att hjälpa kunden ta lösningen i bruk samt att hjälpa kunden bli långsiktigt framgångsrik med vår lösning. Detta är områden som kräver mer kompetens inom förändringsledning, ledarskap och kommunikation än utveckling och vi ser att denna kompetens kommer extra bra till pass i uppdrag baserade på Office 365 eller SharePoint.

Vi är ett gäng som vuxit snabbt under fyra år och sätter stort fokus på laganda och glädje i arbetet. Att det ska vara kul att jobba hos oss är vårt mission. Det innebär dock inte att det är flamsigt utan snarare att det är utmanande och att det är rejält högt i tak. Det är egentligen bara din egen ambition och lust som sätter gränsen för hur mycket du kan utvecklas.

Vi jobbar allra helst agilt och i nära samarbete med våra kunders organisation även om det är vanligt att utvecklingsarbetet sker inhouse.

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor