facebook tracking
Jobba med oss!

Systems Integration

Connect
Expertkompetens inom Microsoft BizTalk och Azure Logic Apps

Den digitala transformationen förändrar företagens sätt att göra affärer. Hur ska våra verksamhetssystem mäkta med när affärsprocesser förändras allt snabbare och allt oftare? Idealet vore lösningar som kunde anpassas för de behov man har just för stunden utan att kasta ut eller bygga om de system man har gjort stora investeringar i. Det är här systemintegration fyller en allt viktigare roll, nu och i framtiden.

Genom att kombinera vårt tekniska kunnande med vår ständiga ambition att förstå våra kunders verksamhet vill vi vara den trygga samarbetspartnern som kunden kan lita på och vill jobba med under många år. Förutom vår nyfikenhet på våra kunder ser vi också till att alltid har de bästa integrationsverktygen i verktygslådan för att klara uppgiften. Därför jobbar vi med produkter som BizTalk Server, Azure Service Bus, API Management och Azure Logic Apps.

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor