New business

Skapar och utvecklar affärer

New Business har funnits sedan 2019 och är en stöttande funktion till alla konsulter inom Accigo. Att skapa nya affärer handlar om teamwork och därför har vi ett nära samarbete med alla kompetensområden inom Accigo. Syftet med New Business är att hjälpa konsulterna med att hitta nya affärsmöjligheter samt affärsutveckling. Som medarbetare inom hos oss är det viktigt att kunna ha många bollar i luften och kunna vara i en koordinerande roll även när tempot är högt.

En central egenskap som vi värdesätter är förmågan att förstå kundernas olika behov och mål samt hur digitalisering kan hjälpa dem att nå dessa ambitioner.

New Business är ett växande team och består idag av tre personer i Sverige samt en i Norge.

Intresserad av att bli en del av teamet? Se våra lediga tjänster nedan eller connecta för att hålla dig uppdaterad om kommande möjligheter!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Humor och glädje tillsammans!

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och våra medarbetare brukar beskriva stämningen hos Accigo som starkt driven av humor och glädje. Oberoende av situationen så skapar vi energi tillsammans, kämpar tillsammans och gör inget halvhjärtat. Oavsett om det är på våra konferenser, aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor eller löparrundor är hög stämning att förvänta. 😎

Ett smakprov på det vi erbjuder

 • Frihet utan chefer

  Vi har ersatt chefer och hierarkier med en nätverksorganisation, där det är du som styr ditt arbete tillsammans med ditt team.

 • Spännande tekniska utmaningar

  Förutom vår värdegrund hålls Accigo samman av ett gemensamt och genuint intresse för teknik. Vi utvecklas ständigt genom att jobba i uppdrag med den senaste tekniken inom olika branscher och genom att kontinuerligt sprida kompetens mellan våra hubbar.

 • Stark gemenskap

  Glädje och humor har fyra år i rad toppat listan för hur vi beskriver oss själva i våra interna medarbetarundersökningar.

 • Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling

  Tillsammans med dig tar vi din utveckling på största allvar. Utifrån vad du brinner för och vill arbeta med är det du som sätter din utvecklingsambition. Genom vårt coachprogram, erbjudandeutveckling och rollspecifika kompetensutveckling får du sedan stöd i hur du når den.

 • Hållbarhetsplan

  Balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att vi ska må bra över tid. Vårt hållbarhetsinitiativ handlar om att du får verktyg för att du ska förbli hållbar som individ, både privat och på jobbet.

Jakobsbergsgatan 24
111 44 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00 Se sida

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221 Se sida

Jobbar du redan på Accigo?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor