facebook tracking
Jobba med oss!

Enterprise Resource Planning

Connect
Expertkompetens inom Microsoft Dynamics 365


ERP. Visst låter det sexigt? Eller affärssystem som vi gärna säger på svenska. Vad i hela friden är det? Jo, det är ett heltäckande system, medarbetare i företag och organisationer använder som stöd i affärskritiska processer.


Det är blodomloppet i ett företags organism, som föder alla medarbetare, roller och funktioner med just den information som behövs för att ta ett så välgrundat och korrekt beslut som möjligt.


För det är just det ett företag är - en sammanslutning människor som tillsammans skapar ett högre värde än vad var och en kan skapa på egen hand. Därför har alla medarbetare en viktig roll att spela, oavsett position, i syfte att hjälpa sitt företag till välmående och framtida välgång. Och det är där vi kommer in.


Vi inom ERP inspirerar och leder människor till att skapa välmående och spänstiga företag, och vi gör det genom att hjälpa till att föra in, förvalta och vidareutveckla affärssystem hos våra kunder. Så att varje person har rätt information vid rätt tillfälle och därmed kan ta de bästa besluten. På det sättet bidrar vi till att både företaget och dess medarbetare kan nå sin fulla potential. Vi kallar det Business Wellness.


Men att göra det är svårt. Och det är inte bara svårt utan svårt på riktigt. Att byta ut ett affärssystem kan mycket väl liknas vid ett hjärtbyte. Precis lika stressande som det är för kroppen att ta emot ett nytt hjärta, är det för ett företags organisation att ta emot ett nytt affärssystem. Och då förstår du vilket sammansvetsat lag av yrkesskickliga, verksamhetskunniga konsulter det krävs för att leda våra uppdragsgivare genom en sådan förändringsresa.


På Accigo arbetar drygt 50 av Nordens absolut bästa och mest talangfulla konsulter inom Finance, Supply Chain Management, Manufacturing, Service och System Development. Om du tror att du har vad som krävs för att ansluta till vårt sköna och grymt ambitiösa gäng så vill vi väldigt gärna träffa dig!

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

VASAGATAN 16, 10 TR
111 20 Stockholm Vägbeskrivning info@accigo.se +46 (0)8 562 440 00

Oslo

Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo Vägbeskrivning post@accigo.no +4798240221

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor