facebook tracking
Jobba Med Oss!

Business Intelligence

Connect
Vi brinner för hållbara och effektivt fattade beslut!

Accigo harmoniserar människor med tekniskt beslutsstöd för att främja informationsdriven beslutsfattning hos våra kunder. Vi fokuserar på hållbara beslutsstödsprocesser som bygger på teknologi från Microsoft och BizView.

Beslutsfattning är ett område som ständigt är i fokus och i behov av effektivisering både vad gäller arbetssätt och processer men även när det kommer till underliggande IT-stöd.

Vi växer och behöver bli fler både inom rådgivning vid införande och förvaltning, samt arkitekter och utvecklare inom datalager. Hos oss finns stor utvecklingspotential inom Microsofts analysportfölj som vi just nu bygger kompetens inom med stormsteg!

Möt våra medarbetare

Energi på jobbet!

På kontoret finns härlig energi och gemenskap! På Business Wellness Center sitter vi tillsammans med våra fem systerbolag, som vi delar värdegrund med, för att få ännu mer inspiration och större nätverk inom olika branscher och kompetenser. Totalt är vi ungefär 350 konsulter som samverkar.

I Stockholm ligger vårt kontor mitt emot Centralstationen med fantastisk takterass och utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Vårt kontor I Oslo ligger vid Centralstationen.

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor