facebook tracking

Accigo är värderingsstyrt -på riktigt!

 

Accigos takterass
Accigo är ett hierarkilöst bolag som drivs utan chefer 

 

Vi är medarbetarägda och driver vårt bolag utifrån vårt fundament och vår värdegrund. I tidigare blogginlägg har du kunnat läsa om vårt Fundament som består av begreppen Kollektivt Ledarskap, Ambitionsdrivet och Oberoende. Man skulle kunna säga att fundamentet är vårt DNA, byggstenarna, för hur vi leder och utvecklar vårt bolag.

Värdegrunden blir då vår själ eller vårt kompass för hur vi agerar och verkar ute i våra uppdrag såväl som internt gentemot våra kollegor. När vi rekryterar så utgår vi alltid ifrån den. Att hitta rätt person som lever och verkar i Balans mellan hög Professionalism såväl som Entreprenörsanda är viktigare än att hitta en person som har ett fint CV. Det är hur vi agerar och tar oss an utmaningar som gör skillnaden.

Många av våra kollegor i branschen agerar med hög Professionalism, men glömmer bort hur viktigt det är att även ha med perspektivet Entreprenörsanda. Att vara flexibel, kreativ och att våga tänka nytt och utmana tidigare arbetssätt. Att ta sig an ny teknik och nya sätt att arbeta för att på så sätt utveckla kunden och dess verksamhet. Att inte välja det ena eller det andra, utan att agera och prestera högt inom båda områdena, det är det som särskiljer oss Accigokonsulter. Vi tror att detta förhållningssätt är en förutsättning för att kunna leverera värde hos våra kunder i denna tid där digitaliseringen utmanar och utvecklar gamla strukturer, organisationer och tekniker. Genom vårt förhållningssätt och vårt sätt att utveckla medarbetare och kunder står vi i fronten för denna utveckling!

Kommande tre blogginlägg är skriva av tre av våra medarbetare som ger sin syn på de olika begreppen: Professionalism, Entreprenörsanda och Balans. Håll utkik efter dem så får du veta mer om oss och vår syn på hur man leder och utvecklar dagens och morgondagens mest framgångsrika bolag!

Vill du veta mer om hur ett bolag drivs och utvecklas genom en stark och äkta värdegrund? Kontakta mig eller någon av mina kollegor så berättar vi gärna mer!

Eller kolla in våra lediga jobb ifall du vill bli en del av oss!

Vänliga hälsningar
Veronica Lind

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor