Tiden går fort när man har roligt!

Tiden går fort när man har roligt och vi är redan inne i vecka fem av konsultprogrammet. Inte konstigt att veckorna flyger iväg när jag får hänga dagarna i ända med de andra deltagarna i programmet och de alla är riktiga stjärnor! Det har varit fantastisk fartfyllda och lärorika veckor fyllda av inspirerande föreläsningar, personlig utveckling och allt för många namn för att jag ska kunna lägga dem på minnet. Men allt stöd och det otroligt varma välkomnandet vi fått under dessa veckor kommer jag inte att glömma. Att hela konsultprogrammet anordnas av kollegor som vill engagera sig för att ge oss den bästa starten på våra karriärer känns extra kul!

Har jag alltid vetat att jag vill bli konsult? Inte alls! Men när en vän tipsade om Accigos konsultprogram bestämde jag mig för att läsa på om företaget. När jag sedan fick en förståelse för det tydliga fokuset på långsiktiga kundrelationer och ansvarstagande visste jag att jag ville söka mig till Accigo. Sagt och gjort och plötsligt var jag mitt i antagningsprocessen. Jag blev snabbt säker på att jag vill vara en del av detta häftiga företag och när det gick vägen blev jag otroligt glad. Sedan gick allt snabbt. Jag tog mitt pick och pack och flyttade från Norrland till Stockholm och det har jag inte ångrat en sekund. Som Ann uttryckte i tidigare inlägg ”känslan av att jag hittat rätt” blir större för var dag som går.

 

Kort om mig:

Namn: Ronja Ask

Utbildning: Industriell Ekonomi i Umeå

Business team: Digital Architecture (23an)

Fun fact: När jag inte poserar med ballonger hittar ni mig mest troligt på någon av balkongerna, lite för entusiastisk över den tidiga vårsolen

9782DFF12D4D4D708737A7340800EA69_460584467.JPEG

 

 

Bli en av oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor