Frihet och ansvar redan tredje veckan!

Första och andra veckan på konsultprogrammet gav oss mycket information om vårt företag och våra kommande uppgifter, den tredje veckan har vi dock fått det som för mig var anledningen till att jag sökte mig till Accigo: Frihet. 

Frihet att planera vår egen tid, att kreativt lösa problem vi ställs inför samt friheten att själva välja vilken riktning vi vill gå. Accigos organisation saknar ju chefer, så när projektet har börjat finns det ingen som säger åt dig vad du skall göra. Istället har du flera hundra kollegor på Accigo och de andra bolagen inom företagsgruppen Business Wellness Group som alla är mer än villiga att hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt problem.  

Att redan tredje veckan få ansvaret att själv ansvara för att leverera något utan att ha någon som tittar över axeln på dig kan kanske verka läskigt, men då gäller det åter att komma ihåg dina kollegor. Konsultprogrammet ger dig en bra start och en möjlighet att bygga nätverk. Redan nu har jag flera personer jag vet att jag kan vända mig till med vadhelst jag skulle vilja fråga om, och om de inte kan svara så kan de peka ut den som kan, så att mitt nätverk växer ytterligare.  

Kom ihåg att här finns ingen VD som bär ansvaret för vad vi gör utan här faller det på varje individ att ta det ansvaret: Alla här vill att du lyckas och är villiga att hjälpa dig att göra det, för det reflekterar tillbaka på dem och deras möjlighet att göra ett bra jobb.  

Söker du frihet och en arbetsplats där din kreativitet och vilja att skapa lösningar är det som driver organisationen framåt? Då vill jag ha dig som min kollega, så sök till vårt konsultprogram! 

 

Kort om mig: 

Namn: Fredrik Hylerstedt 

Utbildning: Industriell ekonomi, Linköpings Universitet 

Business Team på AccigoSystems Integration (24) 

Fun factKan gå på lina och jonglera, samtidigt :) 

 

MicrosoftTeamsimage_179155548.png

 

Bli en av oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor