"Känslan av att jag hittat rätt"

Första veckan av introduktionsprogrammet är igång. Det har varit en otroligt lärorik och utmanande vecka, men utöver intensiva dagar och trevliga kvällsaktiviteter så är nog känslan av att jag hittat rätt, det jag främst kommer att ta med mig från denna vecka! Att stappla in på Vasagatan 16 i januarimörkret känns inte alls lika främmande efter en vecka “in action” och efter att vi blivit så varmt välkomnade av alla kollegor på Business Wellness Group. 

Den första introveckan kan kort sammanfattas som en del förvirring i hur man lokaliserar sig i Office 365 och applikationer som Sharepoint och Teams, hur man hittar diverse rum på kontoret och vad innebär egentligen Business Wellness? samt en massa inspiration och stories bakom hur Business Wellness Group grundades (BWG). Det är en del saker att ha koll på och jag har redan vecka 1 tackat övre makter för Microsoft To Do och det faktum att jag kan skriva en To Do lista, som till skillnad från en lista i pappersform i princip är helt omöjlig att tappa bort. 

Utöver inspirerande föreläsningar och workshops, så har vi som går introduktionsprogrammet fått lära känna varandra. Vi är 12 nyblivna konsulter inom diverse bolag och team på BWG och kallar oss 12slaget. Jag är så otroligt glad att jag får dela resan av att vara ny på jobbet med dessa stjärnor. Tillsammans vässar vi våra kunskaper i diverse konsultverktyg, men gör även aktiviteter som får oss att nätverka med våra kollegor i företagsgruppen. 

Vi är sju personer som jobbar på Accigo i introduktionsprogrammet. Under veckans gång har vi haft möjlighet att få träffa de som jobbar inom de olika teamen på Accgio, samt träffat våra buddies, men än så länge är majoriteten av aktiviteterna på introduktionsprogrammet gemensamma för hela gruppen, framöver kommer fler aktiviteter vara mer bolagsspecifika. Veckan som gått har varit otroligt lärolik och minst sagt flugit förbi och jag ser framemot de kommande veckorna!

 

Kort om mig:

Namn: Ann Wilhelmsson

Utbildning: Ekonomie kandidat, Uppsala universitet

Business Team på Accigo: Digital Architecture (23)

Fun fact: Får ibland svårt att berätta saker som jag tycker är roliga för att jag börjar skratta så mycket.

introsarvecka1.jpg


 

Bli en av oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor