2:a veckan av Introduktionsprogrammet

Tiden flyger iväg och andra veckan på introduktionsprogrammet sprang förbi. Veckans största händelse har varit det som kallas för Away days. Dagen började med Amazing race och där det lag jag var en del av tog hem första plats. Därefter åkte alla från introduktionsprogrammet till hemlig destination för att jobba med teambuilding och diskutera hur människors olikheter gör oss bättre tillsammans. Den fantastiska dagen fortsatte med middag ute på en brygga följt av bad, bastuhäng och fest.

Utöver Away days har vi fått lära oss massa spännande! Vi har bland annat fått lära oss häftiga PowerPoint funktioner och att göra Business Case. Varje vecka avslutas med ett reflektionspass där vi diskuterar veckans succé, orosmoln och lärdom. 

Under dessa veckor har jag även fått träffa dom flesta i det teamet jag tillhör.  Vi har käkat lunch tillsammans flera gånger vilket har varit superkul. Jag känner verkligen att jag har hamnat i rätt business team och varenda en i gruppen är störtskön!

På Accigo får alla utrymme att växa och bli bäst på det dom tycker är roligt och för mig var det den ambitionsdrivna andan som fick mig att söka jobbet. För varje dag som går känner jag att jag tog rätt beslut som sökte till Accigo.

 

Kort om mig:

Namn: Mona Jaafar

Ålder: 25 år

Utbildning: Civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi med inriktning Industriell Statistik, Umeå universitet

BT: Data Driven Transformation

Befattning: Business Intelligence Consultant

Veckans motto: Never be ashamed or embarrassed to struggle. There is absolutely nothing wrong with working hard towards what you want.

Innan jag tackar för mig så vill jag berätta att det för mig känns overkligt att mitt första riktiga jobb är roligt (PÅ RIKTIGT!).

(Fotocred: Vår proffsiga kollega Jacob Bengtsson på Perpello)

 

IMG4584_211028109.jpg

IMG4633_211028109.JPG

IMG4649_211028109.JPG

 

 

Bli en av oss!

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor