En plats där jag känner mig trygg och inspirerad!

Sanningar efter första veckan på Konsultprogrammet enligt Amanda på Accigo.

image002.jpg

Tidsuppfattningen är helt skev efter att ha träffat så många nya människor och lärt mig så mycket nytt under så kort tid. Första veckan på introduktionsprogrammet, som är sex veckor, har innehållit nya insikter om bland annat produktivitet, problemlösning, Dynamics, Business Wellness Group och vilka visioner och värderingar som ligger bakom uppkomsten av bolagen inom koncernen. Av de lektionspass vi haft uppskattar jag att vi har fått många handfasta tips och allt känns väldigt relevant för min framtid som konsult.

Det som gjort störst intryck är ändå alla de människor jag träffat under luncher, middagar och andra aktiviteter. Dels har jag mitt team på Digital Lead och de andra på konsultprogrammet, men som att inte det vore bra nog har jag lärt känna nya människor varje dag eftersom alla vill lära känna oss på programmet. Det är bara att slå sig ned bredvid någon på lunchen eller börja prata med någon medan lunchlådan värms så möts en av nyfikna och lättsamma personer.  Det är även häftigt att vara på en arbetsplats där folk verkligen ler med hela ansiktet när de pratar om sitt arbete samtidigt som det verkligen känns genuint.

Image.jpg

För varje dag känns det bättre och bättre, framför allt känner jag mig trygg och inspirerad. Optimalt för att utvecklas och undersöka vad jag vill! Det har verkligen blivit tydligt att det är mina egna intressen och ambitioner som kommer forma min framtid och det finns många som vill vara med och stötta och inspirera. Nu skulle jag bara vilja ta med min mamma, pappa, brorsorna och bästa kompisarna och visa vilken cool arbetsplats jag lyckats hitta!

Bli en av oss!

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor