Jag har landat rätt!

De första fyra veckorna har flugit förbi med fart! Introduktioner, föreläsningar, caselösningar och mycket mer har kastat oss in i djupet. Trots det är den övervägande och härliga känslan när jag åker hem efter en lång dag på kontoret att jag har landat rätt!Bild.jpg

Min omedvetna resa till Accigo började för några år sedan när jag fortfarande bodde och arbetade i Storbritannien. Där anser många att landet av ABBA och vikingar har nått någon slags utopi av respekt och tolerans, lika värde på arbetsplatsen med platta organisationer och gott om fikapauser med kanelbullar och starkt kaffe! Jag blev sugen på att testa sanningen och satsade på att hitta jobb här, och hade turen att hamna på Accigo.

Accigo lever upp till mycket av det jag hade hört och läst om. Kulturen präglas av lika värde, respekt och professionalism. Inga chefer och fokus på stöttning från medarbetare skapar en genuin känsla av tillhörighet och framtida möjligheter att utvecklas på det sätt man vill. Här pratar alla med varandra på samma sätt och det finns inga speciella undantag för dom som har varit här längre. På många sätt är det rena motsatsen till det jag hade upplevt tidigare i Storbritannien och det trivs jag väldigt bra med!

Ett bra exempel på det som skiljer Accigo från många andra företag inträffade redan under första dagarna. Vid slutet av en presentation från en av företagets grundare knackar en av de nyare medarbetarna på dörren, kliver självsäkert in i rummet och säger med ett leende: ”Tiden är slut, jag har rummet bokat för nästa möte”. Med huvudet fortfarande kvar i hur det här skulle ha gått till på mitt senaste jobb tänkte jag "Hur kan det vara rimligt att någon kastar ut grundaren, äger dom inte stället?!" Lyckligtvis funkar det inte så här, det var uppenbarligen bara jag som trodde att det här kunde vara tolkat som en känslig hierarkisk situation! Du får höra mycket om hur kulturen är annorlunda och speciell på Accigo, men du får se tydliga bevis på att så är verkligen också.

Om jag bara får välja en sak så skulle jag säga att det som känns allra bästa med Introduktionsprogrammet på Accigo är att vara omringad av sådana extremt duktiga och härliga människor! De inspirerar mig att tänka nytt och gör det roligt och inspirerande att komma in på kontoret varje dag.

Bli en av oss!

Jobbar du redan på Accigo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@accigo.se
  • Abel Yoseph
  • Adrian Torpestad
  • Alexander Grindberg
  • Alexander Velin
  • Amanda Koskinen
  • Amanda Oskarsson
  • Anders Persson
  • Andreas Dahl
  • Andreas Dahlquist
  • Anna Eriksson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor